!Aankondiging nieuwe huisarts!

Beste patiënten,

We zijn verheugd om jullie te melden dat dr. Tom Robben vanaf maandag 20/11/23 de praktijk komt versterken. Dr. Robben heeft raadpleging op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Hij zal zich toeleggen op alle aspecten van de huisartsgeneeskunde met een speciale interesse voor pediatrie.

Graag willen we ook nog meegeven dat onze secretaresse Margot jullie vanaf 02/11/23 telefonisch zal onthalen van maandag t.e.m. donderdag tussen 08u00 en 11u30. Zij zal trachten jullie zo goed mogelijk verder te helpen voor het maken van afspraken en andere praktische vragen.

Houd zeker deze pagina de komende tijd in de gaten voor verdere praktische info i.v.m. de nieuwe praktijkwerking!

Dr. Robben, Dr. Kellens en Margot

Dr. Tom Robben

!Vaccinatiedagen COVID en griep!

Beste patiënten,

Op zaterdag 28 oktober 2023 zal er een prikmoment voor de COVID-vaccinatie worden georganiseerd. De doelgroep zal bestaan uit 65-plussers en mensen met chronische aandoeningen (oa. hart-, long-, nier- en leverpatiënten). We vaccineren deze keer enkel op verzoek van de patiënt. Er zal dus geen uitnodiging in de bus vallen, zoals dat de vorige keren steeds het geval is geweest.
Indien u graag een herhalingsinenting voor COVID zou wensen, mag u steeds telefonisch (011/377279) of via mail (alyssa.kellens@hotmail.com) contact opnemen en krijgt u een tijdstip waarop u zich in de praktijk mag aanmelden voor uw prik. Om organisatorische redenen zal er die dag immers enkel op afspraak gewerkt worden.

Noteer ook reeds zaterdag 25 november 2023 in jullie agenda. Die dag zal er, net zoals vorig jaar, van 09u00 tot 12u00 opnieuw een open prikdag voor de griepvaccinatie worden georganiseerd. Voor deze open prikdag dient er GEEN afspraak gemaakt te worden. U dient alleen het griepvaccin mee te brengen (te verkrijgen bij uw apotheek zonder voorschrift).

De betalingen tijdens deze beide vaccinatiemomenten zullen volledig via derdebetaler gebeuren.

Dr. Kellens